miercuri , 3 martie 2021 10:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

„Zilele Bojdeucii” ediția 51

În perioada 13-14 aprilie 2019 va avea loc ediția cu numărul 51 a evenimentului „Zilele Bojdeucii” desfășurat la Complexul Muzeal „Ion Creangă” din Țicău.

În prima zi, sâmbătă 13 aprilie, începând cu ora 11:00 va avea loc vernisajul expoziției de grafică „Povești”, unde vor fi expuse ilustrații ale poveștilor și povestirilor lui Ion Creangă reașizate de Ary Murnu, sub coordonarea muzeografului George Drâmbei. De asemenea, vor fi momente artistice susținute de formații de la Palatul Copiilor Iași și de la Școala Gimnazială „Ion Creangă”.

         Duminică, în cea de a doua zi, începând cu ora 11:00, vor fi decernate în curtea Bojdeucii premiile Concursului Național de Creație Literară „Ion Creangă”- ediția a XXVII-a.La concurs participă 50 de persoane din România, Republica Moldova, Italia și Germania.

În aceeași zi de la ora 14.00, vor fi premiați câștigătorii concursului de prezentare și degustare „La cuptorul Tincăi”, organizat la finalul atelierelor de bucătărit pentru copii, inițiate de Muzeul Național al Literaturii Române Iași în parteneriat cu Parohia „Sf. Haralambie”, în perioada februarie – aprilie. 

Organizatorul evenimentului este Muzeul Național Al Literaturii Române Iași

Recomandări

Hansel şi Gretel la Bojdeuca lui Ion Creangă

Cei mici se vor putea întâlni în cursul zilei de astăzi cu Hansel şi Gretel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *