luni , 18 octombrie 2021 2:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Zeci de vile vor fi construite la doi pași de Grădina Botanică

Dezvoltatorii „atacă” o zonă cu potențial semnificativ din punct de vedere imobiliar: cea cuprinsă între Rediu și partea vestică a Grădinii Botanice.

Așa cum apix.ro anticipa încă de acum doi ani, această zonă va avea un ritm alert de dezvoltare în contextul în care se află între Colina Însorită și Viticultori, respectiv între cartierele Păcurari și Copou. Deocamdată, zona suferă în ceea ce privește infrastructura rutieră existentă care este destul de deficitară.

În schimb, zona este aproape de Grădina Botanică. Comisia de urbanism a dat undă verde la două noi proiecte, iar ambele prevăd ridicarea de vile: un ansamblu cu 20 vile și 4 blocuri (Popval SRL) și un ansamblu cu 16 vile (Euro Development Group SRL).

Amplasamentele celor două investiții:

Comisia a avut o singură condiție în avizul favorabil acordat: extinderea rețelelor de utilități să fie făcută pe banii proprietarilor.

Popval deține o suprafață de aproape 15.000 mp și vrea două unități teritoriale de referință: prima cu locuințe colective în regim mic de înălțime (demisol, parter, 2 etaje și o mansardă – 4 blocuri) și a doua cu 20 de vile (demisol, parter și un etaj), divulgă apix.ro

Recomandări

A treia casă Ronald McDonald va fi construită în Iași

Construcția celei de-a treia Case Ronald McDonald pentru părinți și aparținătorii copiilor aflați sub tratament …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *