joi , 13 august 2020 12:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Zeci de proiecte pe ordinea de zi în cadrul ultimei ședințe a CJ pe acest an

Aleșii locali se vor reuni în data de 18 decembrie, de la ora 10.00 la Palatul Administrativ al județului. Pe ordinea de zi vor figura câteva zeci de proiecte de hotărâre, printre care o serie de rectificări bugetare și nu numai.

Unul din proiectele de hotărâre vizat este legat de redenumirea imobilului situat în Iași, șoseaua Bucium, nr. 80. În clădire funcționează printre altele ansamblul folcloric al județului. Clădirea va fi redenumită „Constantin Arvinte”, după cel care a dat și numele ansamblului.

Consilierii județeni vor mai discuta și un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al R.A. Aeroportul Iași, pentru anul 2019 și estimările pentru 2020-2021. De asemenea, aleșii vor mai discuta și despre înființarea liniei de gardă la domiciliu în specialitatea chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii.”, au arătat reprezentanții CJ Iași.

Aleșii județului vor mai discuta și despre tarifele de închiriere pentru spațiile și terenurile aflate în domeniul public al județului Iași pentru anul 2020.

Consilierii vor discuta și despre un proiect de hotărâre privind alocarea fondurilor necesare pentru organizarea și desfășurarea olimpiadelor și a concursurilor școlare ce își desfășoară etapa județeană în perioada ianuarie-mai 2020. Consilierii vor discuta un proiect de hotărâre privind aprobarea modificării componenței Autorității Teritoriale de Ordine Publică Iași. De asemenea, pe ordinea de zi va figura un proiect privind demararea procedurilor în vederea înființării Centrului de Excelență pentru handbal la nivel de copii și juniori din județul Iași.”, au mai spus cei de la CJ Iași.

Recomandări

Înființarea centurii ușoare de ocolire a municipiului lași, dezbătută în ședința de joi

Consilierii județeni vor dezbate în ședința de joi, 13 august 2020, realizarea proiectulul privind înființarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *