Wizz Air și-a anulat zborurile spre Italia de pe aeroporturile din țară

Date:

Compania aeriană Wizz Air şi-a anulat mare parte dintre zborurile spre Italia în perioada 10 martie – 4 aprilie. În acest fel, compania și-a redus capacitatea de zbor cu circa 60%.

Se pare că la bază este faptul că odată cu confirmarea coronavirusului în Italia, numărul pasagerilor a scăzut. Pentru perioada menţionată nu pot fi rezervate bilete de călătorie înspre Roma, Bologna, Catania, Napoli, Milano şi Bari.

Pentru aceste zile, pagina de rezervare a biletelor semnalează faptul că nu există curse.

Programul de zbor revine la normal după 2 aprilie 2020. Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare sunt informați în mod automat cu cel puțin 14 zile înainte de data călătoriei și li se oferă alternative de zbor pe alte rute, în cele mai apropiate date posibil.

Conform programului provizoriu de zbor, de pe aeroportul din Cluj-Napoca, frecvenţa săptămânală a curselor către Milano Bergamo va scădea de la 7 la 2, către Bologna de la 3 la 1, către Bari de la 2 la 1, către Roma Ciampino de la 4 la 1, iar către Treviso de la 2 la 1 (în perioada 11 – 25 martie), respectiv de la 3 la 1, în intervalul 25 martie – 2 aprilie.

În acelaşi timp, pe ruta Craiova – Milano Bergamo, numărul zborurilor programate va scădea de la 4 la 2, în perioada 11 – 18 martie, de la 5 la 2 – în perioada 18 – 25 martie, respectiv de la 7 la 2 între 25 martie şi 2 aprilie. De asemenea, Wizz Air nu va mai opera niciun zbor de la Craiova către Bologna în perioada 11 martie – 2 aprilie, în timp ce pentru destinaţia Roma Ciampino va opera doar un zbor pe săptămână în intervalul menţionat.

Începând cu 11 martie, timp de trei săptămâni, compania aeriană va avea programate doar câte două curse/săptămână din Iaşi spre Milano Bergamo, precum şi câte un singur zbor către Treviso, Bologna, Roma Ciampino şi Catania.

În ceea ce priveşte rutele din Suceava, programul include doar câte două curse săptămânale cu destinaţia Milano Bergamo, câte una către Roma Ciampino şi niciuna spre Bologna.

Câte două zboruri săptămânale sunt pe orarul Wizz Air de la Timişoara către Milano Bergamo, în timp ce spre Bologna, Bari, Roma Ciampino şi Treviso va fi disponibil doar câte o cursă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...