joi , 21 octombrie 2021 9:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Wizz Air organizeaza la IAȘI 4 sesiuni de recrutare pentru ÎNSOȚITORI de bord

Wizz Air a anunțat joi că va organiza 18 evenimente anul acesta pentru însoțitorii de zbor aspiranți din România. Parte a eforturilor de recrutare ale Wizz Air, cele 18 evenimente vor avea loc în Timișoara, Sibiu, București, Cluj-Napoca, Suceava, Iași, Constanța și Craiova până la finalul anului, oferindu-le însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air.

Pentru aceste sesiuni, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 09:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de zbor și piloți în rețeaua Wizz Air. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

Zile de recrutare / Data Locația

  • 24 septembrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași28 septembrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași

    5 octombrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași

    21 octombrie Hotel Internațional, Strada Palat 5A, Iași

„Wizz Air este încântată să invite însoțitorii de zbor aspiranți să lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm candidați talentați la următoarele evenimente de recrutare din România. În timpul acestor întâlniri, candidații pot descoperi mai multe despre munca echipajului de bord, despre Wizz Air și oportunitățile pe care le oferim. De asemenea, aceștia vor avea ocazia să se prezinte și să împărtășească motivația de a deveni însoțitor de zbor. În cadrul WIZZ, suntem mândri de dezvoltarea rapidă a angajaților noștri, de parcursul carierei și salariul competitiv”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Recomandări

Zboruri noi către Madrid din IAȘI! Prețul biletelor pornesc de la 99 de LEI

Partenerul Aeroportului Iași, Wizz Air va opera, începând cu 2 decembrie 2021, curse regulate de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *