sâmbătă , 4 iulie 2020 7:55 am
Iasi booked.net
-1°C

WineTech – vin, oameni, tehnologie

Pe 9 noiembrie, între orele 12:00 și 19:00, Yvona Mardare, somelier și antreprenor, organizează la Fab Lab Iași prima ediție WineTech, festivalul care aduce în același loc oamenii, vinurile și tehnologia.
Ieșenii sunt așteptați pe 9 noiembrie să petreacă o sâmbătă relaxantă, într-un spațiu inedit pentru un festival de vin. Mai multe crame din întreaga țară se adună la hub-ul Fab Lab din Iași, pentru a face cunoștință publicului larg cu vinurile lor și, mai ales, cu povestea din spatele acestora. Printre cramele care și-au anunțat deja prezența la eveniment se numără Averești, Casa de Vinuri Cotnari, Jelna, Gramma, Strunga, Bucium, Hermeziu, Rătești,
Lechburg și lista este în continuare deschisă.
Cei care vin la eveniment vor putea savura, pe lângă toate vinurile din festival, bunătățuri delicioase de la KRUD, Gourmetteria Sapori, Selgros și Tce3Brazi, care merg perfect cu selecțiile de vin de la WineTech.
„Revoluția tehnologică recentă a îmbunătățit enorm calitatea vinului, de la folosirea dronelor pentru a proteja și monitoriza via, până la temperaturile controlate din crame și aplicațiile care printr-o simplă scanare a etichetei îi permit consumatorului să verifice calitatea, prețul și tipul unui vin. Suntem înconjurați de tehnologie, așa că am decis că WineTech este un bun prilej de a aduce față în față producătorii de vin cu oamenii din IT, dar și publicul larg, dornic să fie bine informat atunci când vrea să consume un vin de calitate”, declară Yvona Mardare, organizator WineTech.
Festivalul este deschis în intervalul orar 12:00-19:00, timp în care oamenii pot veni oricând și pot sta oricât își doresc. La intrare fiecare participant va primi un pahar, cu care va putea degusta, pe rând, din toate vinurile prezente la festival. Nu există dress code, iar organizatorii recomandă ținute lejere și confortabile.
Participarea la eveniment este deschisă oricui își dorește să petreacă o după-amiază relaxantă de sâmbătă, în compania unor oameni de calitate, la un pahar cu vin și o poveste despre vinuri, tehnologie și viață.
Biletul de acces în festival este 60 lei și poate fi procurat din locațiile partenere Jassyro, La Costa, Treaz & Nu, precum și online, de pe Eventbook.
Mai multe informații despre festivalul de vin Wine Tech găsiți pe blogul Yvonei Mardare, somelier și organizator Wine Tech, precum și pe pagina de Facebook a evenimentului.

loading...

Recomandări

Sprijin financiar pentru Cinema Ateneu, din partea Europa Cinemas

Europa Cinemas, un partener de încredere pentru distribuitori și producători, recunoscut pentru angajamentul decisiv față …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *