joi , 21 octombrie 2021 9:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Vremea se răcește SEMNIFICATIV! Vezi prognoza METEO pentru perioada următoare în IAȘI

Ultima săptămână din vara calendaristică a anului 2021 va aduce o vreme mai închisă, cu șanse destul de ridicate de precipitații.

La începutul săptămânii, vremea în Iași va fi ușor mai plăcută, însă, ulterior, precipitațiile își vor face simțită prezența.

Marți, 24 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme ceva mai închisă, cu șanse ceva mai ridicate de precipitații. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 28 de grade Celsius. Pot apărea ploi ușoare, în timp ce vântul va sufla în rafale. Spre seară pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Miercuri, 25 august 2021, la Iași vremea va fi în continuare închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 17 grade Celsius și o maximă de 23 de grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de ridicate. Seara, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu șanse ridicate de precipitații, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat.

Joi, 26 august 2021, ieșenii vor avea parte de o vreme închisă, cu valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 25 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Vremea închisă și șansele ridicate de precipitații se vor menține și spre seară.

Vineri, 27 august 2021, în Iași vremea va fi ceva mai plăcută. Temperatura aerului va fi cuprinsă între o minimă de 18 grade Celsius și o maximă de 30 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Vremea se va menține plăcută și spre seară, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, iar umiditatea aerului va fi ușor ridicată.

Sâmbătă, 28 august 2021, la Iași vremea va fi în general închisă. Se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 16 grade Celsius și o maximă de 31 de grade Celsius. Pot apărea averse și furtuni cu fulgere, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Precipitațiile se vor menține și spre seară, în timp ce vântul va sufla în continuare slab până la moderat.

Recomandări

Cod galben de ploi abundente în Moldova

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de tip cod galben de instabilitate atmosferică …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *