marți , 25 februarie 2020 6:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vreme frumoasă în acest week-end! Izolat ploi de scurtă durată

Meteorologii anunță vreme caldă în București și pe întreg teritoriul țării, însă sunt așteptate și ploi izolate și vânt moderat.
„În București, pe parcursul weekendului, vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Sâmbătă, se vor înregistra între 27 și 28 de grade, iar duminică între 30 și 31 de grade. Cerul va fi variabil și doar în prima parte a zilei de sâmbătă vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată”, a precizat meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).
Pe întreg teritoriul țării, sfârșitul de săptămână vine cu vreme frumoasă, care continuă să se incălzească, cer variabil și ploi izolate.
,,Pe parcursul zilei de sâmbătă vremea se va încălzi ușor, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, când pe arii restrânse, la munte, în vestul, sudul și centrul țării vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în regiunile estice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade. Duminică, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, cerul va fi variabil, cu unele înorări, în special după-amiaza, în centrul țării, precum și la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 33 de grade”, a mai spus meteorologul de serviciu al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Recomandări

După temperaturile de primăvară, revin ninsorile

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă precipitaţii mixte la munte, răcire în nordul şi vestul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *