Vrei să faci parte dintr-o ligă studențească? Vino la IULIUS MALL, la ZILELE BOBOCULUI IEŞEAN!

Date:

Eşti proaspăt intrat la facultate şi vrei să afli despre posibilităţile de dezvoltare personală pe care le ai într-o ligă studenţească? Vino la Iulius Mall, în perioada 15 – 18 octombrie 2018, la „Zilele Bobocului Ieşean”! Aflat la a treia ediţie, evenimentul promovează, în rândul tinerilor, modalităţile de petrecere a timpului liber în mod constructiv, precum şi educaţia non-formală.

Întâlnirile cu „bobocii” vor avea loc de luni până joi inclusiv, în intervalul orar 16:00 – 20:00, la etajul întâi al Iulius Mall, zona magazinului Koton. Vor fi prezente 10 organizații studențești de la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care vor promova viaţa de student și activităţile în care se pot implica tinerii făcând parte din aceste asociaţii. Totodată, îi vor provoca pe studenţi să participe la activități specifice facultății pe care o urmează. La eveniment vor participa şi cluburile Casei de Cultură a Studenților şi ale altor parteneri, de unde tinerii pot afla cum îşi pot petrece timpul liber într-un mod creativ.

Vizitatorii vor fi premiaţi dacă vor vizita standurile asociaţiilor şi vor colecţiona stickere de la fiecare expozant pe „Carnetul de Voluntar”, pe care îl vor primi la intrarea în zona respectivă. Pentru a obţine stickerul, tinerii vor fi invitaţi să ia parte la jocuri, sesiuni de informare şi diverse activităţi practice.

De la eveniment nu va lipsi muzica pe placul studenţilor. În fiecare seară, de la ora 18:00 vor avea loc concerte tematice: luni – Cosmin Vaman și Alexandra Andrei; marţi – Cezar Popescu; miercuri – Adi Bezna; joi – Ciprian Cotruță.

Proiectul „Zilele Bobocului Ieşean” este finanţat de Primăria Municipiului Iaşi şi organizat de Asociația Liga Studenților „ETH” din Iași, în parteneriat cu Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor şi Iulius Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...