Volvo plin ochi cu colete cu țigări de contrabandă, oprit la Crasnaleuca-Botoșani (VIDEO)

Date:

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat un cetăţean român care transporta în autoturism 10.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, ambalate în colete, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din zonă.

 

Marți, 17 iulie, acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut-I.T.P.F. Iași, au organizat o acțiune specifică pe lina combaterii contrabandei cu tutun în zona de competență.

http://

În jurul orelor 21.50, în localitatea Crasnaleuca, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Bulgaria.

În autoturismul condus de cetăţeanul român Robert P., în vârstă de 22 de ani, au fost descoperite mai multe colete cu ţigări, ambalate în cutii de carton, în care au fost inventariate 10.000 pachete cu ţigări, marca Ritm, de provenienţă R. Moldova, în valoare de 116.250 lei.

Tânărul aflat la volan a declarat că ţigările au fost preluate de la malul râului Prut de la persoane necunoscute, pentru a le transporta în localitatea Crasnaleuca.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările împreună cu autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi stabilirii întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...