miercuri , 17 iulie 2019 1:40 pm
Iasi booked.net
-1°C

Volvo căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Vama Albița (FOTO)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reţinut, pentru continuarea cercetărilor, un autoturism marca Volvo, căutat de autoritățile din Italia.

În data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/ I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul din R. Moldova A.S., în vârstă de 45 de ani, conducând un autoturism marca Volvo, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că autoturismul în cauză figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de Italia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional si nu ştia ca este că mijlocul de transport este căutat de autoritățile italiene.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 20.000 lei, a fost reţinut la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Recomandări

BMW seria 5, confiscat de la un român în Vama Nădlac. Omul abia îl cumpărase

Un român a rămas, în vamă, la Nădlac, fără mașina pe care abia o cumpărase …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *