vineri , 21 ianuarie 2022 12:04 am
Iasi booked.net
-1°C

Vizitatorii Grădinii Botanice din IAȘI nu trebuie sa mai prezinte CERTIFICATUL verde

Pentru că expoziția „Flori de toamnă”, care era încadrată ca eveniment cultural și condițiile de acces erau mai stricte, a luat sfârșit, intrarea în Grafină Botanică „Anastasie Fătu” din Iași nu mai este condiționată de certificatul verde, care atestă vaccinarea, rezultatul negativ al unui test RT-PCR/ Antigen sau trecerea prin boală.

Grădina Botanica va deschisă inclusiv pe 30 noimebrie și pe 1 decembrie.

Vom avea grădina deschisă în această perioadă, am terminat evenimentul cultural al florilor de toamnă. Chiar dacă majoritatea instituțiilor sunt închise cu această «punte» anunțată pentru ziua de luni, noi vom avea grădina deschisă în această perioadă. Inclusiv serele – cu excepția zilelor de luni și miercuri, când acestea sunt de regulă închise. Se respectă toate cerințele sanitare, dar nu mai este obligatorie prezentarea certificatului verde”, a declarat prof.dr. Cătălin Tănase, directorul Grădinii Botanice „Anastasie Fătu” din Iași.

Recomandări

UAIC înființează Muzeul Satului Moldav în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași

Marți, 7 decembrie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat un acord …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *