luni , 25 martie 2019
Iasi booked.net
-1°C

VIRAL. Jurnalist la apă! Un reporter BBC nu va uita prea curând interviul luat echipei britanice de înot (VIDEO)

Interviu cu surpriză: jurnalistul Mike Bushell a alunecat şi a căzut în piscină în timpul unui interviu live cu echipa britanică de înot, realizat pentru emisiunea BBC Breakfast.

 

În apă: acesta a fost modul în care un reporter al programului BBC Breakfast al trustului BBC a încheiat un interviu cu echipa britanică de înot. Televiziunea britanică dorea să aducă un omagiu sportivilor pentru performanţele relevante obţinute la Jocurile din Commonwealth, unde au obţinut mai multe medalii. Locul ales de televiziune pentru această întâlnire nu putea fi altul decât o piscină.

De fapt, înotătorii erau aşezaţi pe marginea piscinei cu picioarele în apă, în timp ce Mike Bushell, reporterul, a intrat la rândul său în piscină.

S-a aşezat puţin lângă echipa de înotători dar cum discuţia s-a animat a intrat cu picioarele în apă încercând să ajungă în faţa lor.

Un pas i-a trădat echilibrul şi a alunecat în apă, îmbrăcat şi cu microfonul în mână. Căderea s-a terminat direct pe fundul piscinei, o imagine amuzantă care în acest moment a devenit un fenomen viral pe reţelele de socializare, scrie Epoch Times.

Recomandări

Nu era beat și nici drogat! Interviu jenant cu Maradona, în direct (VIDEO)

Diego Maradona rămâne un adevărat personaj, lucru confirmat de ceea ce s-a întâmplat recent, după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *