miercuri , 23 septembrie 2020 12:51 pm
Iasi booked.net
-1°C

Viorica Copy-Paste! Premierul Dăncilă, discursuri identice la distanță de o zi (VIDEO)

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a susținut două discursuri aproape identice, în două zile consecutive. 

Prima dată, discursul a fost rostit la o conferință despre politica de coeziune în Uniunea Europeană, pe data de 31 octombrie, pentru ca a doua zi aceleași fraze să fie reluate în ședința de Guvern de miercuri, 31 octombrie, de la Palatul Victoria, relatează edupedu.ro.

^

30 octombrie, Palatul Parlamentului (gov.ro)

Uniunea Europeană trebuie să ofere cetățenilor săi prosperitate, stabilitate, solidaritate socială, pace, libertate și securitate. Avem nevoie de o Europă mai integrată, mai puternică și mai coezivă, clădită pe obiective și direcții de acțiune consensuale. (…) În centrul preocupărilor Comisiei se află promovarea transformării economice prin stimularea investițiilor la nivelul UE, prin încurajarea inovării, a digitalizării, dar și prin sprijinirea intreprinderilor mici și mijlocii. (…) Peste numai două luni, începând de la 1 ianuarie 2019, România va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene. Motto-ul care ne va călăuzi pe parcursul celor șase luni este „Coeziunea, o valoare comună europeană”. În acest spirit, vom urmări ca politicile Uniunii Europene să se raporteze în permanență la principiul coeziunii, ca element definitoriu al Uniunii Europene, pentru a reclădi încrederea cetățenilor.

31 octombrie, Palatul Victoria (gov.ro)

Uniunea Europeană trebuie să ofere, în continuare, cetăţenilor săi prosperitate, stabilitate, solidaritate socială, libertate, pace şi securitate. Avem nevoie de o Europă cu un grad mai ridicat de integrare, mai puternică, clădită pe obiective şi direcții de acțiune consensuale. În centrul preocupărilor Comisiei se află promovarea transformării economice, prin stimularea investiţiilor la nivelul Uniunii Europene, prin încurajarea inovării, digitalizării şi sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii. (…) Peste numai două luni, România va prelua Președinția Consiliului Uniunii Europene. Motto-ul care ne va călăuzi pe parcursul celor şase luni este „Coeziunea, o valoare comună europeană”. În acest spirit, vom susţine o raportare permanentă a politicilor Uniunii Europene la principiul coeziunii, ca valoare comună, pentru încrederea cetăţenilor.

 

Sursa: Știrile Pro TV

reclama adnow

Recomandări

Cum a răspuns un profesor universitar, întrebat dacă va candida la şefia UMF Iaşi (VIDEO)

Profesorul universitar Norina Forna, decanul Facultăţii de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *