luni , 25 mai 2020 3:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Vinul Moldovei va fi degustat weekend-ul acesta la Iași

În acest final de săptămână, în fața Palatului Culturii din Iași, va avea loc prima ediție a expoziției ,,Republica Moldova prezintă” organizată de Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Republica Moldova – România și Primăria Municipiului Iași.

La acest eveniment, ieșenii vor avea ocazia să descopere produse alimentare și de fashion și să deguste vinurile celor 15 crame participante prin susținerea Oficiului Național al Viei și Vinului din Republuca Moldova, reunite sub brandul de țară ,,Vinul Moldovei. O legendă vie/ Wine of Moldova. A legend alive”. Timp de 3 zile, locuitorii și turiștii orașului Iași sunt așteptați în fața Palatului Culturii la degustări și masterclass-uri dedicate tuturor celor pasionați de arta vinificației, dar și la o expoziție cu vânzare de produse moldovenești.

Vă așteptăm mâine, 20 septembrie, începând cu ora 11:00, la inaugurarea expoziției ,,Republica Moldova prezintă”, în fața standului pop-up al Republicii Moldova. După inaugurare va urma un masterclass de vin susținut de specialiștii Wine of Moldova.

loading...

Recomandări

Bacăul a luat fața Iașului: contractul pentru proiectarea autostrăzii A13 Bacău – Brașov a fost semnat astăzi

A fost semnat contractul pentru PROIECTAREA (SF + PTh) Autostrăzii A13 Bacău – Brașov. „Destinele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *