vineri , 27 noiembrie 2020 7:57 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vin ploile în cea mai mare parte din țară

Pe parcursul săptămânii viitoare, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în vestul şi nord-vestul ţării, excepţie făcând zona de sud-est, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, conform hotnews.ro.

Potrivit meteorologilor, pentru intervalul 20-27 iulie, dar şi în săptămâna 27 iulie-3 august, sunt anunţate ploi în cea mai mare parte a ţării, dar în special în vestul şi nord-vestul ţării.

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat vineri prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Săptămâna 20-27 iulie

Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Excepţie va face sud-estul ţării, unde temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Ploile vor fi abundente în sudul, centrul şi nordul ţării, dar şi uşor deficitar în nord-est. În restul teritoriului, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 27 iulie-3 august

Temperaturile vor fi uşor coborâte faţă de cele normale, în regiunile vestice şi nord-vestice, dar şi uşor ridicate în sud-est. În restul ţării, temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în nord-vestul ţării şi în general deficitare în regiunile sudice, iar în restul ţării vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 3-10 august

Temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte în nord-vest, dar şi uşor mai ridicate în sud-est. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu posibilitatea unui deficit local, în regiunile sud-vestice.

10-17 august

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale, pe întreg teritoriul României.

 

Recomandări

Ploile din ultimele zile au scos la iveală un monument funerar vechi din 1467, în cartierul Tătărași

Istoricul Adrian Cioflâncă a scris pe pagina sa de Facebook că în urma ploilor abundente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *