joi , 20 ianuarie 2022 10:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Viitorul – CSM Poli Iaşi 1-0. Ieșenii au jucat în 10 din minutul 9 (VIDEO)

CSM Poli Iași nu a reușit nici din a patra încercare să le ia vreun punct campionilor de la FC Viitorul. După ce au pierdut primele trei întâlniri din acest sezon, ieșenii s-au înclinat și în cea de-a patra.

După numai 9 minute de joc, ieșenii au rămas în 10 oameni, după o intrare criminală a lui Mihăescu la Ianis Hagi. Fiul „regelui” a fost scos în afara terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Inițial, arbitrul a scos cartonașul galben, dar în câteva secunde s-a răzgândit și i-a arătat direct „roșu” mijlocașului moldovenilor. Faza a început după o gafă a lui De Nooijer, care a pierdut mingea chiar în propriul careu, Kizito a urmărit-o, dar s-a pierdut cu firea și a pasat înapoi, moment în care Ianis Hagi a venit în sprijinul defensivei pentru a recupera mingea. A fost momentul în care Mihăescu a avut o intrare sălbatică asupra mijlocașului de la Viitorul, scrie digisport.ro.

Primul șut pe spațiul porții a aparținut Viitorului. Ianis Hagi a tras de la distanță, dar Koșelev a respins în corner. În minutul 21, Cicâldău a intrat în careu, a pasat superb, cu călcâiul, pentru Gavra, care a tras tare, dar portarul a respins în transversală. După o jumătate de oră de joc, campioana și-a trecut în cont o ocazie uriașă. Lima Duarte a centrat de pe partea dreaptă, pentru Gavra, care a șters mingea cu capul, iar Voduț a trimis cu capul, din plonjon, puțin pe lângă.

Viitorul a început în forță și repriza secundă. Lima Duarte a centrat de pe partea dreaptă, iar Gavra, nederanjat de nimeni în careu, a reluat cu capul la o palmă de poartă, din câțiva metri.

Viitorul a marcat în minutul 66, dar arbitrul a anulat reușita pe motiv de offside. Ciobanu a centrat, iar Voduț a reluat cu capul în plasă. La reluare se vede că Voduț a fost în poziție de offside.

Ieșenii au scăpat din nou, după ce lovitura liberă a lui Ianis Hagi a țintit transversala.

Golul a venit în minutul 84. Ianis Hagi a luat o acțiune pe cont propriu și l-a învins pe Koșelev cu un șut de la distanță. Imediat după aceea, Viitorul a trecut din nou pe lângă gol. Marcatorul golului, Ianis Hagi, a trimis o pasă sclipitoare pentru Voduț, care a scăpat singur cu portarul, dar l-a luat la țintă.

S-a terminat 1-0, iar Viitorul își trece în cont a patra victorie din tot atâtea meciuri cu echipa lui Stoican, în acest sezon.

Recomandări

Patru focare noi de Covid 19 în Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la identificarea a 4 focare Covid-19: Institutul Regional …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *