UPDATE – VIDEO: Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, huiduiți la IAȘI: ”Hoţii, Hoţii! Ciucă, plagiatorul!”

Date:

Premierul Nicolae Ciucă și președintele PSD Marcel Ciolacu au fost întâmpinați marți, la Iași, cu huiduieli.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a fost fluierat și huiduit de unele persoane în timp ce și-a susținut discursul.

„Unitatea a făcut diferenţa. Unitatea a adus progresul. Când am fost uniţi cu toţii, popor şi conducători, am făcut Mica Unire. Când am fost uniţi, am făcut România mare. Când am fost uniţi, am scăpat de dictatură. Unitatea este soluţia.

Toţi uniţi să intrăm în spaţiul Schengen. Tot uniţi să continuăm tot ceea ce am făcut în ultimul an, la propriu, nu prin hârtiei. Doar împreună cu acelaşi obiective, putem să atragem mai multe fonduri europene”, a spus Marcel Ciolacu.

Fluierături și huiduieli s-au auzit din partea unor participanți și la adresa premierului Nicolae Ciucă în timp ce acesta își citea discursul.

Unii participanţi au început să scandeze: Hoţii, Hoţii!, iar din alte părţi ale Pieţei Unirii s-au auzit „Ciucă, plagiatorul!”.

„Mă bucur să revin la Iași într-o zi cu semnificaţie istorică în România. Unirea Moldovei cu Țara Românească nu ar fi fost posibilă fata munca elitei intelectuale, fără demersurile și fără susținerea populară a românilor. Lecția istorică rămasă peste timp este cu voința și unitatea se poate.

Aderarea României la NATO sunt exemple grăitoare.. suntem în faţa unei etape importante în dezvoltarea României. În acest proces trebuie să meargă mână în mână cu reducerea decalajelor în societate. Cu capacitatea de a reduce decalajele între sate și orașe și regiunile României. A7 un obiectiv important, are perspective certe. Majoritatea tronsoanelor sunt deja contractate.

Modul în care reușim să avansăm în perioada scurtă este încă un exemplu că putem pune lucrurile în mișcare. A8 va oferi dezvoltare Moldovei. Ducând la creșterea calității vieții. În România europeană toți cetățenii trebuie să aibă șanse egale și un viitor mai bun și mai prosper”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

280 de amenzi și 22 de permise de conducere reținute duminică de polițiștii ieșeni

Poliţiştii ieşeni au intervenit duminică la peste 100 de...

Turcia cere ajutorul NATO după cutremure: cel puțin 1.300 de oameni au murit

Turcia a cerut oficial luni ajutorul NATO după cutremurele...

Proiectul de reabilitare a Spitalului de Pediatrie, realizat în proporție de peste 96%

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a efectuat, astăzi,...

Avertizare ANM: un val de frig va cuprinde România în următoarele zile

Interval de valabilitate: 5 - 10 februarie Fenomene vizate: val...