joi , 27 ianuarie 2022 9:11 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vezi care sunt noile MODIFICĂRI în circulația din IAȘI

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Iași a avizat o propunere legată de intersecția de la Baza 3, zonă ce cuprinde bulevardul Virgil Săhleanu și strada Bucium. Propunerea prevede schimbarea timpilor de la semafoare pentru fluidizarea traficului în intersecția deja gâtuită de mii de autoturisme.

Astfel, vor fi schimbați timpii semafoarelor din dreptul Complexului Comercial Felicia, tocmai pentru a facilita și ieșirea din cadrul magazinului, dar și pe cei care vin dinspre strada Bucium spre bulevard. Pe lângă proiectul legat de semaforizarea din Baza 3, Primăria Iași a luat în calcul și alte detalii privind traficul rutier din municipiu.

Comisia de Circulație a avizat o solicitare legată de zona Bucium, unde va apărea o nouă trecere pentru pietoni. Solicitarea a venit din partea cetățenilor care locuiesc în acest cartier. În acest caz, Comisia a decis înființarea unei treceri pentru pietoni în dreptul magazinului Carrefour din cartierul Bucium, pentru a facilita accesul locuitorilor din zonă către complexul alimentar. În cadrul ședinței Comisiei de Circulație au mai fost luate în calcul unele avize legate de planuri urbanistice zonale.

Recomandări

Schimbări de CIRCULAȚIE în traficul din IAȘI! Apar sensuri UNICE pe mai multe artere

Comisia de Circulație Iași a discutat mai multe propuneri venite de la cetățeni sau de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *