luni , 6 aprilie 2020 2:19 am
Iasi booked.net
-1°C

Veşti pentru românii cu credite din partea președintelui țării

Președintele Klaus Iohannis a declarat, la Palatul Cotroceni, după o întâlnire cu o parte din membrii Guvernului:

Am discutat de starea economiei romanesti si despre finantele publice.

Am putut sa constat ca la nivelul guverului exita multe proiecte bune si implicare si dorinta de a rezolva problemele atfel incat romanii si firmele s treaca cat se poate de bine prin aceasta criza.

E nevoie de masuri speciale in vremuri speciale, dorim sa venim cu masuri de sprijin
Criza se va termina la un moment dat si cand criza sanitara se termina, Romania sa fie in stare sa repornim imediat economia si sa revenim la o viata normala.

Doua masuri am convenit cu premierul si ministri: prima este foarte importanta, se contureaza o rectificare bugetara extraordinara in aceasta stare de urgenta pe doua paliere, e nevoie de mai multi bani pentru sanatate, a doua chestiune se refera la romanii care din varii motive nu mai pot merge la serviciu si atunci este nevoie de bani pentru a suplini banii pentru somaj tehnic.

A doua masura, Guvernul e pregatit sa dea maine OUG cu amanarea platii ratelor la banca pentru persoane fizice, dar si pentru firmele din Romania, la cererea celor care au datorii la banci, cu pana la 9 luni

Afirmațiile au venit după o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, întâlnire la care au participat premierul Ludovic Orban și miniștrii Marcel Vela (Interne), Vasile Cîțu (Finanțe), Nicolae Ciucă (Apărare), Virgil Popescu (Economie) și Violeta Alexandru (Muncă).

Klaus Iohannis a avut miercuri o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, cu premierul Ludovic Orban și miniștrii Marcel Vela, Vasile Cîțu, Nicolae Ciucă, Virgil Popescu și Violeta Alexandru.

Recomandări

Arafat: E foarte posibil ca starea de urgență să fie prelungită încă o lună

Raed Arafat a declarat la Digi24 că este foarte posibil ca starea de urgență să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *