joi , 21 ianuarie 2021 8:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vești bune pentru elevii din Coada Stâncii!

Un proiect important la nivelul comunei UNGHENI este modernizarea Școlii Primare Coada Stâncii. Primăria face eforturi din anul 2017 pentru reabilitarea acestei instituții de învățământ și iată că s-au făcut pași uriași, lucrările în cadru școlii urmând să fie finalizate la sfârșitul acestui an.

Prin acest proiect se urmărește îmbunătățirea calității infrastructurii educaționale și a dotării școlii pentru asigurarea unui proces educațional la standarde înalte și a creșterii a participării populației școlare la procesul educațional.

Lucrările pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Primare din satul Coada Stâncii, comuna Ungheni, județul Iași au fost demarate în anul 2017 și în data de 23 iunie s-a obținut autorizația de construire pentru această investiție. Proiectul a fost finanțat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice cu suma de 780.000 lei.

În momentul de față, lucrările sunt într-un stadiu avansat, iar primăria garantează că până la finalul acestui an să fie făcută recepția lucrărilor.

otodată, primăria Ungheni dorește să reînființeze cel puțin grupa de grădiniță, iar dacă este posibil și părinții sunt doritori, comasarea claselor 1-3 și 2-4 pentru elevi.

„Suntem într-un stadiu foarte avansat la Școala din Coada Stâncii, iar finalizarea lucrărilor estimăm că va fi în luna decembrie. După cum am mai spus în numerele anterioare de ziar, școala presupune o dotare și modernizare. Se vor realiza grupuri sanitare, sistem de supraveghere video, împrejmuire, parc de joacă, potrivit stireadeiasi.ro.

După recepția lucrărilor la această instituție de învățământ vom dori să discutăm cu părinții pentru a reînființa cel puțin grupa de grădiniță și se ia în calcul și comasarea claselor 1-3 și 2-4 pentru elevi”,  a declarat primarul comunei Ungheni, Iulian MARCU.

Recomandări

Sfârșit de școală online: bilanțul rezultatelor

Primul semestru se apropie de final, iar elevii au studiat mai mult on-line decat in …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *