joi , 21 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Veste bună pentru șoferi! Radarele aflate pe maşini neinscripţionate, la un pas să fie interzise

Un proiect adoptat în Parlament, la nivel de comisie, stabileşte că utilizarea radarelor din autovehicule care nu prezintă înscrisurile.

Un proiect adoptat în Parlament, la nivel de comisie, stabileşte că utilizarea radarelor din autovehicule care nu prezintă înscrisurile şi însemnele distinctive ale Poliţiei de către poliţişti care nu poartă uniforme, cu înscrisuri şi însemne distinctive, va fi interzisă, informează Profit.ro

Totodată, proiectul de lege mai prevede că dispozitivele mobile, de tip pistol, trebuie utilizate la o distanţă maximă 10 metri de autovehiculele care prezintă înscrisurile poliţiei rutiere. Constatarea contravenţiilor se va face va fi numai cu ajutorul mijloacelor tehnice certificate sau a mijloacelor tehnice omologate şi verificate metrologic, consemânându-se aceasta în procesul-verbal de constatate a contravenţiei.

Proiectul a trecut de Senat la începutul şi urmează a fi votat în plenul Camerei Deputaţilor, aceasta fiind cameră decizională.

Recomandări

Au ajuns după gratii! Tinerii care au încercat să păcălească un bătrân din Pașcani prin metoda accidentul sunt cercetați în mai multe dosare de înșelăciune

Doi tineri care au fost trimşi de către escrocii ce „operează“ prin metoda „Accidentul rutier“să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *