sâmbătă , 4 iulie 2020 3:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vernisaj InZIDerabilii – “expoziție” de picturi murale în cartierul Dallas

Ieșenii sunt invitați la vernisajul expoziţiei de picturi murale, pe 26 octombrie, în intervalul orar 15:00 – 16:00, din cadrul proiectului InZIDerabilii – cartierul Apărătorii Patriei/Dallas, splai Bahlui, Iași.

Expoziţia” prezintă cel mai recent proiect al artistului stradal HarceaPacea: o serie de picturi murale care abordează la nivel vizual problematica excluziunii sociale la care sunt expuși locuitorii cartierului Apărătorii Patriei (cunoscut popular ca Dallas).

Zidul din cartierul Apărătorii Patriei are o dublă valență: pe de o parte este un dig anti inundații, pe de altă parte este o barieră fizică și vizuală între cartier și restul orașului, clădit pe o linie subțire dintre sistematizare verticală și segregare socială. La pictarea zidului au contribuit și alți artisti: Robert RO, Kaps Crew, Mihaela Neli Paval Visual Art, Monica Ivan – Digital & Traditional Art, Bea Hopes, Goes, Snek, Rov și Kore.

În cadrul vernisajului, ieșenii sunt invitați să păşească de pe piedestalul privilegiului, către partea mai puțin favorizată a Iașului, având posibilitatea de a o cunoaște într-un cadru non-formal, prietenos și inovativ.

loading...

Recomandări

Reparații și restricții de circulație pe străzile Achim Stoia și Costache Negri

În cursul zilei de sâmbătă, 4 iulie, între orele 8.00 și 14.00, echipele Citadin SA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *