joi , 23 septembrie 2021 6:20 pm
Iasi booked.net
-1°C

Verificări la Penitenciarul Rahova după ziua liberă primită joi de către Dragnea

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a precizat, sâmbătă, că a cerut directorului Administrației Naționale a Penitenciarelor o informare de urgență privind ziua liberă de care ar fi beneficiat Liviu Dragnea joi.

Șeful ANP a declanșat, la rându-i, verificări la Penitenciarul Rahova, informează Mediafax. Verificările vin după ce în spațiul public au apărut informații că Dragnea ar fi beneficiat de o zi liberă, joi 31 octombrie, deși acesta ar fi cercetat în alte dosare penale, fapt ce ar însemna că nu poate primi permisie, scrie hotnews.ro.

Contactată telefonic de Mediafax, ministrul Justiției a confirmat că deja a vorbit cu directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor căruia i-a solicitat o informare completă în regim de urgență.
În urma acestei solicitări, directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus, la rândul său, verificări la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Liviu Dragnea, după ce a fost condamnat definitiv, pe 27 mai, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman.

Recomandări

Pavilionul vizită de la Penitenciarul Iași va fi modernizat

Au fost scoase la licitație lucrările de modernizare si supraetajare a pavilionului vizita din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *