duminică , 5 aprilie 2020 10:57 pm
Iasi booked.net
-1°C
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasluian mort în Italia, abandonat la intrarea în țară de firma de servicii funerare

Doua persoane, reprezentanti ai unei firme de servicii funerare din municipiul Craiova, s-au prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Cenad, pe sensul de intrare în țară, pentru a transporta o persoană decedată, la data de 08.03.2020, pe teritoriul Italiei, cetățean român, din județul Vaslui.

Cadavrul este transportat în sicriu din zinc sigilat de autoritățile italiene, are pasaport mortuar, eliberat de reprezentanta consulare a României în Italia și adeverința eliberată de autoritățile italiene din care rezultă că nu prezintă risc pentru sănătatea publică.

După evaluarea de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică în PTF Cenad, cei doi cetățeni români reprezentanți ai firmei funerare și-au declarat intenția de a întrerupe călătoria și a se întoarce pe teritoriul Italiei. Totodată au informat că sicriul în care se află cadavrul va fi preluat, din PTF Cenad, de un alt reprezentant al firmei din Craiova, aflat în acest moment în țară, pentru a fi transportat la Vaslui în vederea înmormântării, aspect agreat de reprezentanții DSP Timiș. Sicriul cu trupul vasluianului decedat va ramane cateva ore la Cenad, pana la sosirea masinii din Craiova.

Recomandări

Vaslui: Poliţişti bătuţi de un bărbat care nu voia să-și justifice “deplasarea”

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Stănileşti a fost arestat preventiv …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *