marți , 15 iunie 2021 5:12 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vaslui: Coșmarul unei minore de 15 ani, batjocorită de propriul tată

Fata de doar 15 ani trãieste o adevãratã dramã. Copila era sub totala autoritate a tatãlui, iar abuzurile acestuia au început de acum doi ani!

Aceasta era amenintatã constant de tatãl care o abuza, cã o va ucide atât pe ea cât si pe mama ei, dupã care el se va sinucide! Totul a fost scos la ivealã pe 19 mai, seara, când mama fetei a sunat la 112, sesizând faptul cã fiica sa a fost violatã de sot! Bãrbatul a fost retinut, iar judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea procurorului de caz de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzatia de viol, informează vremenoua.ro.

Cazul fetei de 15 ani, violatã de la 13 ani de tatãl acesteia, este unul strigãtor la cer! Bãrbatul, de 43 de ani, din Bârlad, care detine o societate comercialã, a început sã-si abuzeze sexual propriul copil încã de acum doi ani, când fata avea 13 ani! Copila nu a spus nimãnui, de teamã sã nu fie omorâtã, mai ales cã tatãl a amenintat-o de mai multe ori cã o va omorî atât pe ea, cât și pe mama sa, dacã va dezvãlui cele petrecute, iar el se va sinucide. De altfel, mama fetei a sesizat în comportamentul tatãlui ceva suspect, iar pe 19 mai a gãsit în telefonul sotului mesaje agresive, de amenintare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fatã, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla, precizând cã era îngrozitã de amenintãrile tatãlui si credea cã nu mai are scãpare!

Fata, pe care prietenii o descriu ca fiind un copil premiant, cu un comportament ireprosabil, este acum consiliatã de specialistii de la Protectia Copilului, fiind inclusã într-un program de consiliere si recuperare psihologicã si are tot sprijinul si suportul din partea mamei si a familiei lãrgite.

Politistii au fost sesizati despre abuzurile tatãlui pe 19 mai. “Am fost sunati la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat cã minora de 15 ani este violatã. Politistii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivã. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea si a emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Recomandări

20.000 de țigarete de contrabandă, ridicate de polițiștii ieșeni

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *