luni , 23 noiembrie 2020 10:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vasile Zacornea, reținut de colegii de la rutieră. Care a fost rezultatul alcoolemiei

Un instructor auto l-a observat la o terasă pe Vasile Zacornea, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Auto Iaşi, și a sunat la 112 cerând ca o patrulă de poliţie să îl oprească în trafic şi să îl testeze cu alcooltestul.

Comisarul a fost oprit, într-un final, a suflat în fiolă, iar rezultatul alcoolemiei a fost 0,11, informează cotidianul local Ziarul de Iași. Totul s-a petrecut duminică, 11 octombrie, seara.
Raul Neneştean, instructor auto şi consilier în cadrul primăriei din comuna Ciurea, l-ar fi zărit pe comisarul Zacornea la o terasă, apoi, după ce acesta s-a urcat la volan, a sunat la 112.

Până la intervenția poliștilor, el l-a urmărit în trafic, dirijând patrula de poliţie spre traseul pe unde conducea comisarul de poliţie.
Poliţiştii l-au interceptat pe Zacornea la intersecţia dintre bulevardele Tudor Vladimirescu şi Primăverii.
”În seara aceasta, şeful serviciului DRPCIV Iaşi, după ce a consumat băuturi alcoolice la o terasă, s-a urcat în maşina instituţiei şi a plecat la volan! Am anunţat poliţia rutieră prin apel la 112 şi am plecat în urmărirea dumnealui. Domnii de la poliţia rutieră au reuşit să-l oprească la timp, înainte să producă un eveniment rutier în apropiere de bulevardul Tudor Vladimirescu”, a scris Neneștean pe pagina sa de pe o rețea socială.

Contactat de Ziarul de Iași, comisarul Zacornea spune că la mijloc este o răzbunare, el fiind, de fapt, pândit de către instructor.
”Aşa este la noi. Nu am nimic de ascuns, la terasă am băut cidru, nu alcool. Nu credeam că de la trei sticle de cidru voi fi afectat, nici prin cap nu mi-a trecut”, a declarat Zacornea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *