luni , 9 decembrie 2019 5:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Varianta ocolitoare a municipiului Bacău, gata în doi ani

Elena Hărătău, deputat PSD, a primit asigurări din partea ministrului Transporturilor, că lucrările la varianta ocolitoare a municipiului Bacău vor fi finalizate în doi ani.

Deputatul social democrat a primit răspunsul ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, la interpelarea referitoare la finalizarea lucrărilor infrastructurii de transport din judeţul Bacău, care ar fi gata în septembrie 2021.

Lucrările de infrastructură în judeţul Bacău, implementate şi data limită de finalizare a acestora în conformitate cu cerinţele beneficiarului, sunt următoarele:

– Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic pentru „Drum de mare viteză Focşani – Bacău” – Contract Semnat în luna ianuarie 2019, data de finalizare 24 luni;

– Elaborare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru „Drum de mare viteză Bacău – Paşcani” – Contract Semnat în luna noiembrie 2018, data de finalizare 24 luni;

– Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru „Drum Expres Bacău – Piatra Neamţ” – Documentaţie încărcată pe SEAP pentru demararea procedurii de achiziţie publică;

– Finalizarea lucrărilor demarate pentru Varianta de Ocolire Bacău – termen estimat, luna septembrie 2021;

– Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de execuţie pentru „Autostrada Braşov – Bacău”. Documentaţie încărcată pe SEAP pentru demararea procedurii de achiziţie publică”, a subliniat ministrul Transporturilor.

Aşa cum m-a asigurat ministrul Transporturilor, în Bacău se lucrează susţinut, mai ales în infrastructura rutieră, iar aceste realităţi pot fi văzute de toţi locuitorii judeţului. Este remarcabil că, dincolo de vorbe goale şi intoxicări grosolane, guvernarea judeţeană şi naţională a PSD îşi face temeinic treaba, prin punerea în aplicare a proiectelor demarate în judeţul Bacău, aşa cum ne-am angajat în faţa oamenilor”, a declarat deputata Hărătău.

Recomandări

Spitalul Municipal Pașcani va primi sub formă de donație un defibrilator extern automat

Reprezentanții Asociației „Părinți Salvatori” vor face în decursul zilei de joi o donație importantă pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *