joi , 9 decembrie 2021 3:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vara se încheie cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite

Vara se încheie cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și cu ploi puține în nordul țării, iar toamna va veni cu temperaturi obișnuite pentru luna septembrie.
În ultima săptămână din luna august, 24 – 31 august, valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, dar și ușor mai ridicate, local, în sud-est, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a țării, dar mai ales în extremitatea de nord a acesteia. În regiunile sudice cantitățile de preciptații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în sud-vest, scrie Hotnews.ro.

În perioada 31 august – 7 septembrie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, posibil ușor mai coborâte în nord-vest, dar și ușor mai ridicate în sud-est.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Recomandări

10 lei sticla de 0,5 litri de apă pe litoral

Luna lui cuptor nu a adus doar temperaturi caniculare ci și prețuri extrem de ridicate. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *