miercuri , 14 aprilie 2021 3:02 pm
Iasi booked.net
-1°C

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul pentru două iaurturi

 La un magazin de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava au avut loc scene de groază ieri dimineață.

Vânzătoarea de la magazinul aflat aproape de stația de autobuz de unde se deplasează mijloacele de transport în comun de pe linia 2 a observat că o persoană a dorit să ia de pe raft două iaurturi și să plece fără să le plătească. Vânzătoarea a ieșit după bărbatul respectiv și l-a rugat să se întoarcă și să plătească ce luase. Bărbatul a revenit repede și nervos, la magazin, cu un pistol în mână. A intrat în magazin și a amenințat-o pe femeie cu pistolul, iar apoi a plecat fără să plătească.

Un martor a chemat poliția, și apoi un echipaj de poliție s-a deplasat în zonă și l-au prins pe bărbatul în vârstă de 30 de ani. Tânărul le-a specificat polițiștilor un tomberon în care aruncase pistolul. Polițiștii au descoperit că pistolul era de jucărie.

Joi după-amiază, bărbatul s-a întors la magazin și a plătit cele două iaurturi. Localnicii sunt confuzi în privința faptului că bărbatul a fost eliberat, deși a comis o faptă gravă, însă polițiștii au decis să nu îl rețină pentru 24 de ore datorită unor probleme psihice.

Recomandări

Un bărbat din Bacău a adormit în magazinul pe care l-a spart

Un bărbat din Bacău în vârstă de 45 ani este protagonistul acestui an. Acesta a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *