Vâlcea: Poliţiştii bătuţi și puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: „Le-au pus pistoalele la tâmplă”

Date:

Doi poliţişti din Vâlcea au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost bătuţi şi lăsaţi fără pistoale şi muniţie de rudele a doi suspecţi de etnie romă pe care îi urmăreau, în satul Călina, comuna Prundeni din Vâlcea, în timpul unei urmăriri în trafic.

Cei doi poliţişti se aflau în misiune, după ce au observat în trafic o maşină în care se aflau doi bărbaţi de etnie romă, cunoscuţi în zonă ca fiind persoane cu antecedente penale, informează 3dots.ro.

Agenţii au încercat să îi oprească în trafic pe cei doi, însă aceştia şi-au continuat drumul.Conform unor surse, poliţiştii au tras nouă focuri de armă în tentativa de a-i opri pe cei doi suspecţi.

Doi poliţişti din Vâlcea au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost bătuţi şi lăsaţi fără pistoale şi muniţie de rudele a doi suspecţi de etnie romă pe care îi urmăreau, în satul Călina, comuna Prundeni din Vâlcea, în timpul unei urmăriri în trafic.Poliţiştii bătuţi în Vâlcea, puşi să stea în genunchi în faţa agresorilor: 'Le-au pus pistoalele la tâmplă'

Cei doi poliţişti se aflau în misiune, după ce au observat în trafic o maşină în care se aflau doi bărbaţi de etnie romă, cunoscuţi în zonă ca fiind persoane cu antecedente penale.

Agenţii au încercat să îi oprească în trafic pe cei doi, însă aceştia şi-au continuat drumul.Conform unor surse, poliţiştii au tras nouă focuri de armă în tentativa de a-i opri pe cei doi suspecţi.

Urmărirea a luat sfârșit în momentul în care cei doi suspecţi au reuşit să ajungă la domiciliu, unde au cerut ajutorul rudelor.

În momentul în care poliţiştii au ajuns în faţa casei în care au intrat suspecţii, ei au fost atacaţi de  rudele celor doi.

Poliţişti au fost bătuţi cu sălbăticie și au fost transportaţi de urgenţă la spital, fiind diagnosticaţi cu traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă.

Pentru aplanarea conflictului, agenţii au cerut întăriri, iar la faţa locului au ajuns alte echipaje ale Poliţiei.

Potrivit sindicaliştilor Europol, situaţia celor doi poliţişti a fost mult mai gravă şi că agresorii, respectiv cei doi tineri urmăriţi în trafic şi rudele lor, chiar i-au pus în genunchi pe cei doi poliţişti şi i-ar fi ameninţat cu propriile pistoale.

„Noi informații revoltătoare apar in cazul colegilor agresați. Se pare ca dupa ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii le-au pus pistoalele la tâmplă iar unul dintre ei ar fi apăsat si tragaciul doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartusele pe parcursul urmăririi!

Poate isi da doua palme in oglinda ministrul Vela si incepe sa discute despre adevăratele probleme ale sistemului, nu despre „rebrenduirea” Poliției Române. Nu de alta, dar pana sa dam „frumos” pe sticla, am vrea sa rămânem în viața dupa fiecare schimb de munca”, se arată într-o postare pe Facebook a paginii Sindicatul Europol.

Oficial, poliţiştii IPJ Vâlcea au anunţat că pistoalele celor doi agenţi au căzut în timpul scandalului, însă nu au fost luate de agresori, ci au fost recuperate de poliţiştii chemaţi în ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Curse regulate spre AEROPORT și înapoi în ORAȘ cu autobuzul 50

Dacă aveți programate călătorii cu avionul, nu uitați că...

RAFILA, noi săgeți către Arafat: „Noi de unde să știm că nu mai sunt BANI la UPU, dacă dânșii nu ne notifică?”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a pledat din nou, luni,...

Ședință CJ IAȘI: Teatrul “Luceafărul” va intra într-un amplu proces de reabilitare și MODERNIZARE

Consiliul Județean Iași a votat astăzi, în ședință ordinară,...