marți , 18 ianuarie 2022 4:56 pm
Iasi booked.net
-1°C

Vacanțele s-ar putea scumpi în luna iunie

Experții în turism avertizează că vacanțele se vor scumpi anul acesta la începutul lunii iunie.

Cosmin Marinof a precizat că destinațiile principale pentru români în această vară vor fi Grecia și Turcia.

Italia anunță redeschiderea sectorului turistic în condițiile în care autoritățile din Peninsulă sunt sub presiune pentru a salva sectorul turismului, care în Italia angajează 4,2 milioane de persoane și generează 13% din PIB-ul tarii.

Luna trecută, ministrul italian al Turismului, Massimo Garavaglia, a anunțat că Guvernul de la Roma intenționează să aloce peste 1,7 miliarde de euro în măsuri de sprijinire a firmelor și persoanelor care și-au pierdut veniturile din cauza pandemiei de coronavirus.

Veste bună pentru cei care au în plan o vacanță în Grecia în următoarea perioadă. Statul elen a renunțat la sfârșitul lunii aprilie la măsurile de carantină pentru turiștii neinfectați cu virusul SARS Cov-2 din mai multe state. Autoritățile din Grecia au anulat unele restricții chiar înainte de deschiderea oficială pentru turiști, de pe 15 mai.

Astfel turiștii din țările menționate au permisiunea de a merge în Grecia fără a petrece o săptămână în carantină, atâta timp cât sunt vaccinați sau au un test negativ COVID-19.

Recomandări

Mai multe locuri de muncă vacante in Iași

Persoanele care vor să se angajeze în Iași au la dispoziție mai multe locuri de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *