marți , 7 decembrie 2021 9:33 am
Iasi booked.net
-1°C

USV Iași va începe noul AN universitar pe 20 septembrie, cu o CEREMONIE specială

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV, fosta USAMV Iași) va marca deschiderea noului an universitar 2021-2022 printr-o ceremonie specială luni, 20 septembrie 2021, de la ora 11:00, în Aula Magna „Haralamb Vasiliu”.

Pentru a respecta toate condițiile de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, la festivitate va participa un număr restrâns de cadre didactice și studenți, ceremonia din Aulă fiind transmisă live pe canalele de comunicare ale instituției. Invitații prezenți alături de USV Iași la deschiderea noului an universitar vor fi din rândul oficialităților centrale și locale.

Pentru a respecta numărul maxim de participanți admiși la o adunare, printre studenții invitați  în Aula Magna vor fi și tinerii cu merite profesionale la sfârșitul anului universitar trecut deoarece aceștia vor primi premii de excelență pentru rezultate deosebite.

Conform deciziilor luate de către conducerea USV Iași, la toate facultățile, studenții de la ciclul de licență, masterat și doctorat, învățământ cu frecvență, vor participa față în față la cursuri, seminarii și laboratoare.

Cazarea în căminele USV Iași are loc până pe 19 septembrie, regula de anul acesta a fost ca toți studenții care nu sunt vaccinați anti-COVID-19 sau nu au trecut prin boală să se testeze rapid în punctele special amenajate în campus.

În total, la USV Iași studiază aproximativ 4500 de studenți (dintre care aproximativ 700 sunt boboci), la cele trei cicluri universitare, sesiunea de admitere atât din vară cât și din toamnă fiind una bună, locurile bugetate fiind ocupate în totalitate.

Recomandări

Agricultor irlandez cu ferme pe trei continente a conferențiat la Facultatea de Agricultură

Coordonatorul a trei ferme aflate pe continente diferite le-a vorbit studenților de la Facultatea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *