luni , 17 mai 2021 3:03 am
Iasi booked.net
-1°C

USR PLUS a trădat electoratul de dreapta din Iași și s-a aliat cu PSD

La 4 zile după ce au primit votul ieșenilor, partidul USR PLUS a trădat electoratul de dreapta din Iași și s-a aliat cu Partidul Social-Democrat. În ședința de Consiliu Local din data de 10 decembrie 2020, consilierii USR PLUS au votat cot la cot cu reprezentanții PSD.

Electoratul majoritar din Municipiul Iași a avut o opțiune clară la alegerile locale și la alegerile parlamentare, alegând PNL și USR PLUS pe buletinul de vot. Din păcate, la 4 zile după scrutin, aleșii locali de la USR PLUS au făcut o alianță împotriva firii, votând cot la cot cu aleșii de la PSD. Este cu atât mai regretabilă trădarea USR PLUS la Iași, cu cât la nivel național șefii lor de partid negociază cu PNL și președintele Klaus Iohannis formarea unui guvern care să conducă România”, a declarat primarul Mihai Chirica, președintele organizației Municipale PNL Iași.

Conducerea PNL Iași apreciază că lipsa de experiență a unor consilieri locali USR PLUS Iași ar putea fi speculată de politicieni infiltrați, care au făcut deja înțelegeri subterane cu PSD.

Ieșenii ar trebui să știe că, la 3 ani după ce au ieșit în stradă împotriva PSD-Dragnea, unii politicieni care s-au hrănit cu voturile electoratului de dreapta bat acum palma chiar cu același PSD. Sper că este doar o greșeală de moment a tinerilor de la USR PLUS, care s-au lăsat prinși în capcana PSD”, a mai spus primarul Mihai Chirica, potrivit unui comunicat de presă trimis redacției.

PNL Iași menține deschisă oferta de colaborare politică adresată tuturor partidelor de dreapta, în interesul ieșenilor.

Recomandări

Primarul orașului Iași intră în grevă japoneză

Primarul Mihai Chirica a declarat război celor de la USR PLUS după ce bugetul nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *