duminică , 12 iulie 2020 12:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

USR cere demisia guvernului după eşecul unui referendum costisitor

Liderul USR, deputatul Dan Barna, a cerut duminică seară demisia guvernului, menţionând că prin organizarea referendumului pentru modificarea Constituţiei acesta a „aruncat 40 de milioane pe o fantasmă”.

Barna a declarat, după încheierea scrutinului, că o clasă politică responsabilă nu ar trebui să organizeze asemenea referendumuri care fragmentează societatea.

^

„Acest guvern este un guvern care trebuie să plece, este un guvern căruia îi cerem demisia pentru că acest guvern a aruncat 40 de milioane pe o fantasmă. O clasă politică responsabilă nu ar trebui să facă referendumuri care fragmentează societatea, care aduc o ruptură în societate. Şi eu sper că de luni societatea, românii vor reveni la problemele de care le pasă”, a spus liderul USR.

Potrivit acestuia, România are încă destule probleme de rezolvat, mai ales în domeniul infrastructurii, în sistemul de sănătate sau în cel al educaţiei pentru a cheltui bani cu altceva.

Dan Barna a mai precizat că un semnal că românii au respins acest referendum este şi faptul că în niciun judeţ rezultatul nu s-a apropiat de pragul necesar validării.

 

Sursa: Realitatea.net

reclama adnow

loading...

Recomandări

Silviu Gurlui și-a dat demisia din partid

Profesorul Silviu Gurlui, de la Facultatea de Fizică a Universității „Al. I. Cuza” Iași, cea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *