marți , 7 decembrie 2021 8:21 am
Iasi booked.net
-1°C

USAMV-ul are cea mai modernă sală de tenis din regiunea Moldovei (FOTO)

La Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USAMV) a fost inaugurată cea mai modernă sală de tenis din regiunea Moldovei.

Pentru această investiție au fost alocate aproximativ 3,2 milioane de lei, fondurile fiind asigurate de către Ministerul Educației și Cercetări, dar și din veniturile proprii ale USAMV.

Sala are o suprafața utilă de 612 metri pătrați, din care suprafața de joc este de 260 de metri pătrați, cu gazon sintetic de cea mai bună calitate, iar prin condițiile oferite terenul de tenis va putea fi folosit de către studenții și salariații USAMV indiferent de anotimp.

Poziționată în preajma complexului sportiv al USAMV Iași, sala de tenis este dedicată orelor de sport, dar și unor manifestări sportive specifice și face parte din proiectul general de îmbunătățire a Bazei sportive a USAMV, alături de cele două terenuri de fotbal cu instalație de nocturnă și sala multifuncțională dotată corespunzător.

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, în aer liber, text care spune „SALĂ DE TENIS”

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: în aer liber

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Recomandări

Stație mobilă pentru preluarea cererilor de buletine a locuitorilor din comunele de lângă Iași

În vederea sprijinirii locuitorilor comunelor arondate asigurăm deplasarea echipei mobile din cadrul Serviciului de Evidență a Persoanelor în vederea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *