vineri , 16 aprilie 2021 2:26 pm
Iasi booked.net
-1°C

USAMV Iași demarează precazarea online a studenților

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara  a dat startul precazarilor online pentru studentii aflați la studii de licenta. Incepand de astazi si pana pe 9 septembrie toti studentii USAMV care nu locuiesc in municipiul Iasi pot intra pe platforma special creata pentru precazarea online.

Au dreptul la cazare, in cele cinci camine administrate de catre USAMV, toti studentii de la licenta, fie ca sunt la buget, fie la taxa, în funcţie de rezultatele obţinute in anul anterior. De asemenea, tinerii care au ales sa studieze la masterat au drept la cazare in limita locurilor ramase disponibile.

Precazarea online s-a dovedit a fi o solutie viabila de care s-au bucurat studentii USAMV, înca de acum trei ani, datorita gradului de transparenta ridicat si a modalității mai rapide de repartizare a studentilor in camine.

Universitatea detine aproximativ 1700 locuri de cazare. USAMV reuseste sa ofere cazare tuturor studentilor aflati in primul an de studii, la buget sau la taxa, fie ca au fost admisi in sesiunea din vara sau vor fi admisi in cea din toamna.

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *