luni , 23 noiembrie 2020 3:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Urmărit internațional, condamnat la 15 ani închisoare, depistat la controlul de frontieră de la Albița

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetățean din R. Moldova, urmărit internaţional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, pe teritoriul Rusiei.

 

^

În data de 01 august a.c., în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pasager într-un microbuz marca Mercedes, cetățeanul din R. Moldova Ion A., în vârstă de 37 de ani.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol, de către autoritățile din Federația Rusă, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 15 ani pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte pe teritoriul Rusiei.

Ion A. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

reclama adnow

Recomandări

O jurnalistă și-a dat foc în fața Ministerului de Interne: ”Vă cer să dați vina pe Rusia pentru moartea mea”

O jurnalistă din Rusia și-a dat foc în plină stradă într-un oraș aflat la 400 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *