vineri , 21 ianuarie 2022 6:03 pm
Iasi booked.net
-1°C

Urmărit internațional, căutat de autoritățile italiene, prins la Albița

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, urmărit internaţional, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autoritățile din Italia.

În data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în țară, conducând un microbuz marca Mercedes, Veaceslav T., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 48 de ani.

La control, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, de către autorităţile din Italia, la data de 28.11.2016, deoarece acesta a săvârşit infracţiuni contra proprietății pe teritoriul Italiei, fiind pasibil de o condamnare cu pedeapsă privativă de libertate.

Veaceslav T. a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Recomandări

Principalul suspect în cazul crimei din Moara de Vânt a fost adus în țară

Astăzi, o escortă a Poliției Române a preluat din Italia și a adus în țară, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *