UPDATE: Explozie pe şantierul lui Umbrărescu de pe Autostrada A7. Patru morți ṣi cinci răniți

Date:

UPDATE: Planul roșu de intervenție a fost dezactivat la ora 3:30, iar echipajele de intervenție rămân active pentru investigarea completă a cauzelor și gestionarea consecințelor acestui incident.

Incendiul a fost lichidat.

UPDATE: ISU Vrancea a anunţat că au existat 9 victime în urma incidentului, dintre care patru au murit.

Patru persoane au murit şi alte cinci persoane, angajaţi ai societăţii lui Dorinel Umbrărescu, care execută lucrări la Autostrada Moldovei A7, au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

”Am fost solicitaţi să intervenim la o explozie urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldova, în dreptul localităţii Călimăneşti (…) În urma evemomentului, din nefericire au fost descoperite patru victime carbonizate”, au transmis oficialii ISU Vrancea.

Știrea inițială:

Un incendiu izbucnit miercuri noaptea pe șantierul firmelor lui Dorinel Umbrărescu la o magistrală de gaz din Călimănești – Vrancea, a pus pe jar populația și autoritățile. Șoferii aflați în trafic pe E85 și populația din zonă au intrat în alertă, autoritățile anunțând activarea Planului Roșu de intervenție.

La faţa locului au intervenit şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială transport personal şi victime multiple, patru ambulanţe SMURD, două autospeciale de stingere de la SVSU Mărăşeşti, cinci ambulanţe SAJ Vrancea precum şi mai multe echipaje de jandarmi şi poliţie.

”Odată cu activarea Planului Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea echipajelor operative, inclusiv a celor medicale, la faţa locului au fost angrenate următoarele forţe de intervenţie: 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă ISU Vrancea,1 autospecială transport personal şi victime multiple, 4 ambulanţe SMURD, 2 autospeciale de stingere de la SVSU Mărăşeşti şi 5 ambulanţe SAJ.

De asemenea, au intervenit 2 elicoptere SMURD (Bucureşti şi Galaţi) care asigură transportul a două dintre victime de pe Aeroportul Bacău la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni din Bucureşti, respectiv Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti”, a transmis DSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Prognoză ANM: meteorologii au emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Temperaturi mai mari decât media, de Crăciun și normale...

Perspective de colaborare cu Aeroportul din Chișinău

O delegație a Aeroportului Iași, condusă de Directorul General...

Jandarmeriţa prinsă cu droguri în poşetă s-a întors la muncă

Femeia jandarm care a fost prinsă cu droguri în...