vineri , 30 iulie 2021 3:48 pm
Iasi booked.net
-1°C

Underground Rock Festival la Iași

11 trupe de copii și adolescenți vor participa la Underground Rock Festival, la Iași, în perioada 2-3 iulie. Manifestarea intitulată Miss URF are ca obiectiv susținerea debutului în rock și de a susține artiștii rock din Iași.

Proiectul Miss URF – DEBUT ROCK constă în organizarea și derularea unui program intensiv de descoperire, susținere și promovare a trupelor ieșene de rock și a artiștilor rock. Copiii și adolescenții înscriși în program în urma apelului nostru beneficiază de aprofundarea unor cunoștințe muzicale teoretice, pregătire practică, repetiții aplicate, posibilitatea de a susține un concert live în fața unui public real. Proiectul propune o viziune pe termen mediu și lung a relației dintre scenă și public. Artiștii aflați la început de drum au ocazia de a exersa, de a testa și de a se dezvolta, iar publicul are ocazia de a înțelege mai bine procesul de creație și prezentare artistică”, a declarat Raluca Filip, PR al manifestării.

Evenimentul de la Iași include și o serie de recitaluri. Pe 2 iulie, între orele 19:00-22:00, pe scena Miss URF va urca Luna Amară (Cluj), în deschidere concertând Crossbone (București). Pe 3 iulie, între orele 16:30-22:00, vor urca pe scenă cinci trupe din Iași: Granophyre, Belzeduh, Stanker, Beauty And The Rat şi Tribute to The Doors. De asemenea, în ambele zile, vor avea loc activități conexe cu invitați cunoscuți din Iași.

Recomandări

Surprize pentru ieșeni la Tiki Village

Programul evenimentelor din cadrul ediției a 12-a a festivalului Serile Filmului Românesc continuă cu proiecții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *