marți , 18 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Unde a fost găsită o femeie dispărută în urmă cu 5 zile de acasă, din județul Brașov

Trupul unei femei de 35 de ani din localitatea Comăna de Jos, judeţul Braşov, dispărută de acasă în urmă cu cinci zile după ce a plecat la plimbare cu un căţel, a fost găsit luni în râul Olt, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Soţul femeii a semnalat dispariţia pe 27 decembrie, prin apel la 112, la Secţia nr. 6 de Poliţie Hoghiz, transmite Agerpres.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că femeia, însoţită de căţel, ar fi ieşit în grădina locuinţei sale din Comăna de Jos la o plimbare şi nu s-a mai întors.

″Luni, în jurul orei 13,00, lucrătorii Secţiei nr. 6 Poliţie Hoghiz au găsit, în râul Olt, trupul femeii dispărute din Comăna de Jos. În continuarea cercetărilor s-a dispus ridicarea şi transportarea cadavrului la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Sursa:stirileprotv.ro

Recomandări

Bilanț de week-end în trafic: 453 de sancțiuni contravenționale, 5 certificate de înmatriculare retrase și 22 de permise de conducere reținute

453 de sancțiuni contravenționale, 5 certificate de înmatriculare retrase și 22 de permise de conducere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *