luni , 21 iunie 2021 3:11 am
Iasi booked.net
-1°C

Un zâmbet pentru Trestiana

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași și Liceul Teoretic Lascăr Rosetti Răducăneni au derulat proiectul cu caracter informativ-educativ și umanitar ”Un zâmbet pentru Trestiana”.

Vineri, 28 mai 2021, elevi și cadre didactice de la  Liceului Teoretic Lascăr Rosetti Răducăneni alături de jandarmii din cadrul Grupei de intervenție Răducăneni s-au deplasat la școala din satul Trestiana, unde au avut o întâlnire cu elevii.

Cu acest prilej au fost desfășurate activități de informare a copiilor în ceea ce privește comportamentul responsabil în societate și importanța respectării regulilor de igienei  personală. De asemenea, au fost desfășurate activități recreative în aer liber.

Proiectul „Zâmbet pentru Trestiana” face parte din categoria activităților extrașcolare și urmărește sprijinirea elevilor, școlari și preșcolari, aflați în situații de dificultate, creșterea nivelului de implicare civică activă în domeniul educației și stabilirea de relații între instituții de învățământ și alte instituții cu rol decisiv în comunitate.

În cadrul proiectul fiecare copil a primit un cadou care conținea produse de igienă, fructe, dulciuri și sucuri. Fondurile pentru achiziția acestora au fost obținute prin contribuția benevolă a jandarmilor, elevilor și cadrelor didactice. În ceea ce privește ajutorul din partea jandarmilor, au fost valorificate mai multe tichete obținute în urma acțiunilor de donare sânge.

Anul acesta a fost derulata a șasea ediție a acestui proiect și sperăm că acesta va continua și în viitor.

 

Recomandări

Misiuni de ordine publică

În perioada 18 – 21 iunie 2021, mai multe echipaje de jandarmi ieșeni vor acționa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *