Un tânăr şi-a dat foc în maşina parcată sub podul de pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Date:

Un tânăr din Medgidia s-a sinucis dându-şi foc în maşină, sub podul de pe Autostrada Soarelui. El a postat înainte un video pe Facebook în care îşi explica gestul. 

ISU Constanţa a oferit amănunte miercuri dimineaţa: „În urma unui apel primit la 112, ieri în jurul orei 17.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărute în urmă uni incendiu auto. La faţa locului s au deplasat cu operativitate o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului Palas şi un echipaj medical SMURD B din cadrul Detaşamentului Medgidia. Ajunşi acolo pompierii constănteni au găsit o persoană, de sex masculin care prezenţa arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi care a fost predată echipajului medical de terapie intensiva mobilă şi ulterior transportată la spital. Autoturismul a ars în proporţie de 100 %. Cauza probabilă – acţiune intenţionată.“

Potrivit adevarul.ro, Adrian Lipan, un tânăr în vârstă de 25 ani din Medgidia, a postat marţi, 20 august, în jurul orei 16.00, un mesaj de adio, în care îşi explică gestul, dând vina pe tatăl lui. Înregistrarea este însoţită de câteva cuvinte scrise: „Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi dar mai au nevoie de putina iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş dar nu ştiu ce altceva sa fac“, este mesajul postat la înregistrarea de adio.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...