luni , 8 martie 2021 3:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un tânăr din Oradea s-a spânzurat, la o zi după ce a susținut examenul de Bacalaureatul

Un gest necugetat al unui tânăr din Oradea a înlăcrimat o familie. Un elev care abia absolvise ciclul liceal în postura de premiant și-a pus capăt zilelor, la o zi după ce susținuse examenul de Bacalaureat.

Acest a fost găsit spânzurat de crengile unui copac pe o stradă din oraş, la o zi după ce susţinuse examenul de Bacalaureat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nu există suspiciuni în privinţa morţii tânărului, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„Poliţiştii au fost sesizaţi vineri după amiază printr-un apel la 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Combatare a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea şi poliţişti ai Serviciului Criminalistic. Victima a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din localitatea bihoreană Alparea. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În cauză nu există suspiciuni de comitere a vreunei fapte de natură penală, cercetările fiind continuate de poliţişti sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor”, a spus Dinu.

Surse judiciare au declarat la rândul lor că adolescentul a fost găsit spânzurat de crengile unui copac situat într-o pădurice din spatele unei benzinării de pe strada Ştefan cel Mare din Oradea, apelul la 112 aparţinând unui cetăţean care trecea prin zonă.

Adolescentul nu a lăsat niciun bilet, astfel că nimeni nu înţelege ce l-ar fi determinat să recurgă la un asemenea gest, mai ales că fusese un elev cu rezultate bune la învăţătură, excela la limbile străine, fiind pasionat în special de limba chineză. Tânărul tocmai susţinuse examenul de Bacalaureat.

Recomandări

Un tânăr dat în urmărire națională a fost depistat la Răducăneni

Pe 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri Iași și Secției nr. 5 Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *