joi , 15 aprilie 2021 8:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Un şofer băut a făcut prăpăd pe Autostrada Soarelui (VIDEO)

Un accident rutier,  provocat de un şofer băut, a pus pe jar angajaţii Companiei Naţionale de administrare a Infrastructurii Rutiere.

Trei utilaje aflate la kilometrul 79 pe Autostrada Soarelui au fost distruse într-un incendiu, după ce conducătorul auto nu a respectat indicatoarele de deviere a traficului în zonă.

Conform Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa, accidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul 04.00, pe Autostrada A2, km 79, calea 1 (Bucureşti-Constanţa). Din relatările celor care asigură paza utilajelor de pe sectorul respectiv de autostradă, în această perioadă au demarat lucrări de reparaţii ale sistemului rutier, un şofer care, se pare că era sub influenţa băuturilor alcoolice, nu a respectat semnificaţia semnalizării rutiere de deviere a traficului rutier, a intrat prin aceasta, a acroşat finisorul şi s-a răsturnat peste o freză şi un compactor.

Şoferul a fost scos din autoturism de cei de la pază şi a fugit, după care autovehiculul a luat foc, apoi incendiul a cuprins şi freza mică şi cilindrul compactor. Cercetările poliţiei sunt în curs de desfăşurare. Traficul rutier nu este afectat în zonă. Rugăm conducătorii auto să conducă cu atenţie şi să respecte semnificaţia semnalizării rutiere!, este mesajul postat pe pagina de socializare a instituţiei, scrie adevarul.ro.

Recomandări

Accident rutier în Mogoșești, Iași

Un accident rutier s-a produs în această după-amiază la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *