Un rapper din IAȘI, acuzat de viol: „L-am rugat să se oprească, nu s-a oprit”! Martinescu: „Doar în instanţă dau socoteală”

Date:

Acuzaţii extrem de grave la adresa unui celebru rapper din Iaşi! Ionuţ Martinescu, Moş Martin pe numele de scenă, şi-ar fi agresat fostele iubite, potrivit observatornews.ro

Victimă: Prima dată a fost la vreo două luni după ce ne cunoscusem inițial. Să fiu sinceră, nici n-am luat-o ca agresivitate fizică inițial, am crezut că a fost o greșeală, a fost vorba de un act sexual forțat. L-am rugat să se oprească, nu s-a oprit, în cele din urmă eu am ajuns la urgențe.

Este doar una dintre mărturiile şocante ale fostelor iubite lui Ionuţ Martinescu. Un rapper de 26 de ani, cunoscut drept Moş Martin, celebru pentru colaborările de-a lungul timpului cu nume sonore din muzica românească.

Victimă: A început să dea cu pumnii peste tot, și-a smuls hanoracul de pe el, mi-a smuls mie geanta, mi-a rupt-o, mi-a rupt ciorapii de pe mine. Mi-a prins mâna și a început să strângă foarte tare. A continuat așa preț de câteva secunde până s-a auzit poc și ăla a fost momentul în care mi-am dat seama că îmi rupsese degetul.

Reporterii Observator au reuşit să vorbească şi cu o altă tânără care spune că, la momentul agresiunilor, ar fi avut doar 17 ani.

Victimă: M-a strâns de gât, a rupt scaunul pe care stăteam, adică cu tot cu mine pe el pentru că m-a împins foarte tare. Dar eram lovită pe toată mâna, aveam semne de degete pe gât de la strangulare.

Victimele au păstrat dovezile agresiunilor la care au fost supuse. Este vorba despre frânturi din discuţiile pe telefon dar şi multe mesaje. Povestea a ieşit la iveală după ce una dintre tinere a depus pe numele bărbatului o plângere la poliţie.

Contactat telefonic de reporterii Observator, artistul nu a vrut să dea prea multe detalii.

Ionuţ Martinescu: Eu am toate dovezile şi absolut tot. Mă voi prezenta cu ele în instanţă. Și doar acolo trebuie sa dau socoteala.

Ionuț Martinescu a fost prezent la festivalurile mari, a avut colaborări cu nume sonore din industrie și, în viața profesională, părea a rising star. În viața personală, femeile care l-au cunoscut au rămas cu numeroase traume, atât emoționale, cât și fizice.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

FOTO: DIICOT a descoperit primul laborator clandestin de steroizi din România! Descinderi în IAȘI și alte trei județe

Procurorii DIICOT efectuează 15 percheziții domiciliare în București și...

Tichete sociale valorice, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, pentru pensionarii ieșeni

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

Primăria IAȘI distribuie o nouă tranșă de AJUTOARE pentru persoanele defavorizate

Începând cu data de 29 martie 2023, Primăria Municipiului...