duminică , 16 mai 2021 9:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Un psiholog a demisionat din CNA și vrea să devină parlamentar de Iaşi

Alexandru Kocsis-Cristea a demisionat din Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), în urmă cu câteva zile, pentru a participa la alegerile parlamentare, potrivit paginademedia.ro.

Kocsis-Cristea, psiholog de profesie, era membru al Consiliului din noiembrie 2018, când a fost numit la propunerea Partidului Naţional Liberal.

Biroul Politic Judeţean PNL Iaşi a validat, sâmbătă, lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare, pe primul loc la Senat figurând Laura Scântei, care este şi în prezent senator.

Pe locul doi la Senat se situează Liviu Brătescu, secretar de stat în Ministerul Culturii şi prim-vicepreşedinte al PNL Iaşi.

La deputaţi, lista este deschisă de istoricul Alexandru Muraru, prim-vicepreşedinte PNL Iaşi, el fiind urmat de Sorin Năcuţă, inginer, susţinut de către organizaţia din Paşcani a liberalilor.

Pe locul al treilea la deputaţi apare Alexandru Kocsis-Cristea. Potrivit unor surse liberale, Kocsis a fost propus pe listele de deputaţi de la Iaşi de conducerea naţională a PNL.

Pe locul patru la Camera Deputaţilor este consilierul judeţean Liviu Bulgaru, iar pe poziţia cinci se află Lucian Rusu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului.

În cazul în care PNL Iaşi va înregistra un scor apropiat la alegerile parlamentare de rezultatul de la localele, din 27 septembrie, liberalii pot spera să obţină la Iaşi doi senatori şi cinci deputaţi.

Recomandări

Declarația primarului Mihai Chirica

Primarul Mihai Chirica a trimis o scrisoare prin care anunță că se autosuspendă din funcția …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *