joi , 21 octombrie 2021 8:37 am
Iasi booked.net
-1°C

Un PRIMAR din județul VASLUI s-a SINUCIS într-o clinică PRIVATĂ

În vârstă de 53 de ani, primarul comunei Pogana, Cristian Spiridon, s-ar fi internat la o clinică privată de psihiatrie din județul Alba pentru a se trata de depresie, afecțiune care îl afectase profund în ultima vreme, spun apropiații.

Primarul ar fi căzut în depresie după ce în urmă cu câteva luni ar fi primit un alt diagnostic neașteptat.

Internat la clinica din județul Alba, Cristian Spiridon a fost găsit spânzurat cu un cablu. Cadrele medicale au solicitat ajutorul unui echipaj SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului de 53 de ani, fiind declarat decesul.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se fac cercetări pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs decesul. Din primele verificări, nu sunt supiciuni, fiind vorba de un suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Vestea morții primarului a șocat comunitatea locală din Pogana. „Un om de milioane, care chiar voia să facă ceva pentru comună”, „Este realmente un șoc. Fără cuvinte și greu de digerat o asemenea veste”, „Prea repede, mai aveai multe de făcut în privat și administratie! Ai lăsat o întreagă comunitate în doliu!”, sunt câteva din mesajele transmise pe Facebook, după ce apropiații au confirmat moartea primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *