vineri , 16 aprilie 2021 2:31 am
Iasi booked.net
-1°C

Un prim pas pentru centura Uricani – Cicoarei (VIDEO)

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a semnat contractul cu proiectantul centurii ocolitoare a municipiului Iasi pe traseul Uricani – Cicoarei.

Varianta de trafic uşor se desprinde din varianta de trafic greu, la intrarea în localitatea Uricani, printr-o intersecţie giratorie şi se desfasoară paralel cu raul Bahlui, la baza dealului Catolicilor.

Acest sector se termina la intrarea pe strada Cicoarei, după care urmareste strada Arhitect Ioan Berindei pana la intersecţia cu strada Nicolina. Penetratia catre cartierul Dacia se îndreapta catre raul Bahlui, pe care il traverseaza cu un pod si se finalizeaza după digul de aparare la intersectia cu strada Strămoşilor.

Din cauza traficului pe E583, autoritatile spera ca portiunea de 8,8 km, sa deblocheze traficul din cartierele: Dacia, Alexandru, Galata, Mircea și CUG.

Recomandări

Autostrada Unirii Târgu Mureş-Ungheni nu e gata nici măcar pe hârtie. Şeful CNAIR se plânge de „incapacitatea” firmei de proiectare

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ioniţă, s-a plâns …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *